Miért pont farkas?

Talán erre vagytok a legtöbben kíváncsiak, hogy miért pont Farkas. Pedig a Farkas nem csak egy állat, hanem egy keresztnév is, de engem még csak nem is így hívnak. Nem is én vagyok az egyetlen “állatos” webes vagy designer szóval azt is gondolhatnátok, hogy ez valami copy. Ma már nehéz egyéniségnek lenni, hisz már annyiféle stílus létezik, hogy valahova úgyis be tudnak sorolni téged. Én mégis megpróbálok kitűnni a tömegből.

Tehát azért Farkas, mert egy farkas tulajdonságaival tudom magam legjobban bemutatni.

Alázatos

Kitartó

Csapatjátékos

Pontos

Bemutatkozás

Gelencsér István vagyok egyéni vállalkozó, sitebuilder, művész, kreatív megoldó, manager alias Webfarkas. Weboldalak készítése és az ezzel járó teljes körű online megvalósítások a szakterületem. Vállalkozásoknak, vállalkozóknak nyújtok megoldásokat, hogy sikeresebben működjön vállalkozásuk, ezzel hozzájárulva, hogy közelebb jussanak álmaik eléréséhez.

Természetesen nem egyedül dolgozom. Ha olyan munkával keresnél meg, ami meghaladja a tudásom, esetleg a szűkös határidő megköveteli, hogy gyorsabban legyen kész a projekt, akkor tudok segítségül hívni alvállalkozókat. Velük szorosan együttműködve fogunk a rendelkezésedre állni.

Illetve több cégnek is alvállalkozója vagyok. Szívesen bedolgozom más cégeknek is, szóval, ha sitebuilderre van szükséged akkor keress bátran és megbeszéljük a részleteket.

Így váltam webfarkassá

2015
Elhatározás
2014-ben végeztem el a BKF (ma már METU) filmes szakképzését és próbáltam érvényesülni a média világában. Rájöttem, hogy nem nekem való ez a világ,  így hát jelentkeztem a Ruander "Kezdő webfejlesztés" képzésére és megtanultam a HTML, CSS, PHP alapokat. 2015 végére elkészítettem az első "weboldalamat" a saját gépemre. Legalábbis akkor azt annak neveztem.
2015
2016
Első IT munkahely
24 évesen a friss webfejlesztős oklevelemmel megpályáztam rengeteg IT-s állást. Végül a PayTech International Kft. nyert meg engem. Nagyon nagy szerencsém volt, mivel megismertem Normant, a munkatársamat, aki mentorált engem és segítségével olyan weboldalakat tudtam készíteni, amiket már cégek használtak, örültek a végeredménynek, ami az én kezem munkájából született. Ez volt az az időszak, amikor rájöttem, hogy nekem a webfejlesztés lesz az a munka ami a hobbimmá is tud válni.
2016
2017
Megingás
Mint kiderült a PayTech-nél nem volt annyira jövedelmező, hogy megtartsanak minket Normannal webfejlesztőnek, ezért a cég leépítette ezt a profilt és kirúgtak minket. Itt volt bennem egy kis megingás. De egy éves IT tapasztalattal azért már több lehetőségem volt válogatni az állások között ám mégis egy bútor kereskedő cégre a Gold Caffe Kft.-re esett a választás, mert nagyon jó lehetőségeket kínáltak. Több mint 10 webáruházzal rendelkeztek, amikhez még én is hozzátettem párat. Tulajdonképpen IT mindenes voltam itt. Miután minden weboldal gatyába lett rázva beirattak a Klikkmarketing Google Ads képzésére, amit elvégezve már kibővült a szakterületem a marketing felé.
2017
2018
Vállalkozás elkezdése
2018 év elején elhatároztam, hogy vállalkozni szeretnék. Mivel a webfejlesztés kezdett kicsit háttérbe szorulni és a cégnél már csak marketinggel foglalkoztam ezért beiratkoztam egy Senior Frontend képzésre a Progmatic Academy iskolába, amit munka mellett végeztem el. A főnököm megértő volt a helyzetemmel és támogatott engem a tanulásban és a vállalkozásban is. Ekkor már a fejemben megfogalmazódott a Webfarkas márkanév és meg is csináltam már hozzá a weboldalamat, ami ennek az oldalnak az elődje volt. De nyáron megismertem Szabó Áront, aki akkor a Brand Birds-nél volt gyakornok és márkaépítés tanácsadásra jöttek ki a céghez. Áronnak is hasonló elkézelései voltak mint nekem így hát pár meeting után megbeszéltük, hogy megalapítjuk a Clickers Ügynökséget. Mind a ketten felmondtunk és kiváltottuk a vállalkozói igazolványunkat mint egyéni vállalkozók. Béreltünk egy irodát a II. kerületben és elkezdtünk webfejlesztéssel és online marketinggel foglalkozni.
2018
2019
Felismerés
A Clickers-es év nagyon tetszett. A projektek szép lassan szállingóztak be és egyre csak sűrűbben, ami azt jelentette, hogy az embereknek kell az amit csinálunk. WordPress-es weboldalakat készítettem így hát, ahogy érkeztek a különböző igények, megismertem a rendszer előnyét, korlátait. Ahogy telt múlt az idő rájöttem, hogy mással is szeretnék foglalkozni és persze még mindig ott motoszkált bennem a tudat, hogy volt egy félbehagyott álmom, a Webfarkas. Áronnal meg tudtam beszélni, hogy kiszállok a Clickers tulajdonából és a jövőben partneri alapokon folytatjuk tovább az együttműködésünket.
2019
2020
Megszületett a webfarkas
A 2020-as évet úgy kezdtem, hogy kiköltöztem az irodából, amit béreltünk. Az új otthonomban, ahova 2019 decemberében költöztünk be feleségemmel, az egyik szobát kialakítottam dolgozószobának. Ebben a szobában készült el ez a weboldal is, amit most böngészel. Remélem ez a kis történet közelebb juttatott ahhoz, hogy megismerj és bizalmat szavazz nekem.
2020