Rólam

Bemutatkozás

Gelencsér István vagyok szabadúszó, sitebuilder, művész, kreatív megoldó, menedzser alias WebfarkasWordPress weboldalak készítése és az ezzel járó teljes körű online megvalósítások a szakterületem. Vállalkozásoknak, vállalkozóknak nyújtok megoldásokat, hogy sikeresebben működjön vállalkozásuk, ezzel hozzájárulva, hogy közelebb jussanak álmaik eléréséhez.

Természetesen nem csak egyedül dolgozom. Ha olyan munkával keresnél meg, ami meghaladja a tudásom, esetleg a szűkös határidő megköveteli, hogy gyorsabban legyen kész a projekt, akkor tudok segítségül hívni alvállalkozókat. Velük szorosan együttműködve fogunk a rendelkezésedre állni.

Illetve több cégnek is alvállalkozója vagyok. Szívesen bedolgozom más cégeknek is, szóval, ha sitebuilderre van szükséged akkor keress bátran és megbeszéljük a részleteket.

Miért pont farkas?

Talán erre vagytok a legtöbben kíváncsiak, hogy miért pont Farkas. Pedig a Farkas nem csak egy állat, hanem egy keresztnév is, de engem még csak nem is így hívnak. Nem is én vagyok az egyetlen „állatos” webes vagy designer szóval azt is gondolhatnátok, hogy ez valami copy. Ma már nehéz egyéniségnek lenni, hisz már annyiféle stílus létezik, hogy valahova úgyis be tudnak sorolni téged. Én mégis megpróbálok kitűnni a tömegből.

Tehát azért Farkas, mert egy farkas tulajdonságaival tudom magam legjobban bemutatni.

Alázatos

Kitartó

Csapatjátékos

Pontos

Eszközök amikkel dolgozom